Bejelentés


www.megveszem.5mp.eu Biztosítsa gondtalan pihenését örökös üdülési jogg


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Néhány szó az üdülési jogok cseréjéről

Magyarországon a rendszerváltás után, több mint ötvenezer család ismerte meg és használja a time-share (üdülési jog ), üdülési formát. A családok, a tulajdonukban lévő üdülési joggal szabadon rendelkeznek minden évben. Ily módon saját maguk vehetik igénybe, átadhatják barátaiknak, ismerőseiknek vagy elcserélhetik az R.C.I. vagy az I.I. nemzetközi csereszervezeteken keresztül. A time-share üzletágban eltöltött több év alatt azt figyeltem meg, hogy az üdülési joggal rendelkező klubtagok nagy része nem él a nemzetközi csererendszer által felkínált óriási cserelehetőséggel, amely a világ több mint 4.000 üdülőjébe nyújt cserelehetőséget. Felmerült bennem, hogy szükség lenne egy olyan szolgáltatásra, amely felvállalja az üdülési jog tulajdonosok Magyarországon belüli cseréjét.

tovább >>

Üdvözlöm az eladó üdülési jogok honlapján!

Az oldalon örökölhető,hosszútávú üdülési jogokat kínálok elérhető áron,három gyönyörű hazai környezetben. Az általános leírás, és ismertető után a menüben külön-külön is megtalálja az egyes helyszíneket, részletesen ismertetve minden fontos tulajdonságát az aktuális üdülési lehetőségnek.Döntésének megkönnyítéséhez olvassa el a "Gyakori kérdések" menü pontot,és tekintse meg a galériát, ahol fotókon is megnézheti az egyes üdülési helyszíneket.

A "Linkek" között megtalálja az üdülők honlapját, az üdülő teljes szolgáltatási listájával. Amennyiben érdeklődik ajánlataim iránt, és kérdése van kattintson a "Kapcsolat" menüre, és vegye fel velem a kapcsolatot.

Plus500

Üdülési jog (más néven timeshare)

Az üdülési jog - a világban és Magyarországon is -, napjainkban igen kedvelt üdülési forma. Egyre többen csatlakoznak klubtagjainkhoz!Miért szeretik az emberek?

Az üdülési jog a takarékos és igényes családoknak nyújt megoldást hosszú távra. Az üdülési jog egyesíti magában az utazási irodák által nyújtott változatosságot, és a saját nyaraló anyagi biztonságát, a kiszámíthatóságot,de befektetésként is értékálló.
Az üdülési jog (timeshare) midig egy konkrét üdülőre, az üdülő egy adott apartmanjára és az üdülési naptár egy meghatározott üdülési hetére vonatkozik.

A klubtag a saját hetét igénybe veheti abban a szállodában, ahol az üdülési jogot vásárolta, de a nemzetközi és hazai csererendszeren keresztül lehetõsége van a hetét elcserélni. A csererendszerek színvonalas katalógusai tájékoztatnak a kínálatról.
Olyan óriási szállodaláncok, mint pl. Hilton, Mariott, Hyatt, Four Seasons, Sheraton, Disney, stb. is csatlakoztak az üdülési jog rendszeréhez, így megerõsítve tapasztalatukkal és szakértelmükkel a vendégek bizalmát és tökéletes kiszolgálását.

Regisztrálj ingyenesen felmérések kitöltésére, kapsz érte 6 dollárt!

Napjainkban a világ több mint 100 országában, több mint 5.500 üdülõ vesz részt a közel 7 millió üdülési joggal rendelkezõ család üdültetésében. Ezen óriási számok tették nélkülözhetetlenné azon csereszervezeteket, melyek a klubtagok helyett lebonyolítják a cserével kapcsolatos összes teendõt.
Az alábbi csereszervezetekkel vagyunk kapcsolatban:

H-CSERE Kft. (www.hcsere.hu) magyarországi csere esetén (1998 óta bonyolítja az üdülési jog tulajdonosok heteinek cseréjét)

Interval International (www.intervalworld.com) a világ mintegy 75 országa esetén (1976-ban alapították, manapság 2 millió tagja van és 75 ország, több mint 2.400 szállodájába oldja meg az Önök hetének cseréjét)

hcsere10 forintert.hu-Internetes aukciok

Csatlakozzon a Netadclickhez !Bookmark and Share anti spam


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!